راهنمای خرید دزدگیر اماکن ، خانه و فروشگاهی

آرامش یکی از مهم ترین بخش های زندگی هر انسانی است که همواره برای رسیدن به آن تلاش می کند و ترس و نگرانی از دست دادن سرمایه هایی که سال ها برای آن زحمت کشیده همیشه برایمان آزاردهنده است. سرقت از منزل یکی از نگرانی هاست که در هنگام خروج از خانه و موقع سفر با آن مواجه هستیم. دزدگیر اماکن یکی از اصولی ترین و پر کاربرد ترین سیستم های حفاظتی است که باعث میشود با قوت قلب خیلی بیشتری نسبت به قبل خانه یا محل کار خود را ترک نمایید.

در ادامه بیشتر با سیستم های اعلام سرقت آشنا خواهید شد و در انتهای مقاله می توانید به تنهایی بهترین انتخاب و خرید دزدگیر اماکن را برای محل مورد نظرتان داشته باشید.

آشنایی با دزدگیر ضد سرقت اماکن

دزدگیر ساختمان یا خانه نوعی سیستم امنیتی است که ساختمان را از ورود افراد غریبه و سارقین به واسطه داشتن چشمی های قرار داده شده در محیط ، محافظت نموده و در صورت بروز خطر و تحریک شدن سنسور چشمی دستگاه ساکنین را با زدن آژیر آگاه می کند. همچنین در سیستم های سیمکارتی یا تلفن ثابت با ارسال پیامک و زنگ زدن به کاربر او را از احتمال سرقت مطلع می سازد تا کاربر در سریع ترین زمان بهترین تصمیم را بگیرد. این سیستم اعلام سرقت قابل نصب در کلیه ساختمان ها از جمله مغازه ها، بانک ها، فروشگاه ها، منازل مسکونی و طلا فروشی ها می باشد.

دزدگیر سیم کارتی یا تلفن ثابت

البته ذکر این نکته مهم و ضروری است که دلیلی ندارد بخواهیم  در هر فضایی و با هر نوع کاربری از بهترین دزدگیر اماکن که همان مدل سیمکارتی است استفاده نماییم. چراکه باید این نکته را در نظر گرفت که در مکانهایی با اهمیت کمتر می توان با صرف هزینه کمتر از دیگر دزدگیر ها استفاده نمود.

اجزاء دزدگیر اماکن

در ادامه به اجزا و تجهیزاتی که برای داشتن یک پکیج دزدگیر اماکن لازم است و متناسب با نیاز شما باید خریداری شود را شرح خواهیم داد.

سنسور

یکی از بخش های مهم در هنگام خرید دزدگیر خانه ، استفاده از سنسور های باکیفیت و معتبر است. چرا که این چشمی ها هستند که وظیفه تشخیص را بر عهده دارند و در صورت نداشتن کیفیت مطلوب ممکن است باعث تحریک اشتباهی شده و به غلط آژیر هشدار به صدا در آید.

چشمی یا سنسورهای مختلف با توجه به نوع مکانی که نیاز به محافظت دارد، به‌کار گرفته می‌شوند. دسته‌بندی مختلفی برای چشمی دزدگیر وجود دارد. مثلاً چشمی سیمی و چشمی بیسیم که بر اساس تکنولوژی ساخت آنها به وجود آمده است. دسته‌بندی دیگری از چشمی‌های دزدگیر وجود دارد که بر اساس عملکرد آنها است که در ادامه با هم خواهیم دید.

 

سنسور تشخیص حرکت

متداول‌ترین نوع سنسور که جهت دزدگیر خانه‌های هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد، سنسور حرکتی می‌باشد که با نام‌های چشمی، رادار، PIR و … نیز شناخته شده است. همانطور که از نام این سنسور مشخص است در صورت حرکت یک فرد در محیط متوجه ورود سارق شده و به شماره‌های ضروری پیغام هشدار ارسال می‌کند.

سنسور مگنت دزدگیر اماکن

این مدل سنسور دزدگیر اماکن ، مخصوص کنترل باز و بسته شدن در و پنجره‌ها می‌باشد. جهت ایمنی بیشتر، این سنسور راه‌های ورودی به ساختمان را پوشش می‌دهد و در صورت باز شدن درب و پنجره آژیر هشدار به صدا در می‌آید.

شوک سنسور یا سنسور لرزشی

این سنسور به ضربه و یا لرزش حساس است و بلافاصله فعال می‌شود. تصور کنید در یک مغازه طلا فروشی وجود این سنسور بسیار اهمیت دارد چرا که با هر ضربه اعم از شکستن شیشه ویترین، تخریب دیوارهای جانبی یا سقف مغازه، این سنسور فعال می‌شود

دتکتور دود یا آشکارساز دود

در مکان‌هایی که آتش در آن به سرعت پخش می‌شود، وجود یک دزدگیر اماکن با سنسور آشکارساز دود، به شدت لازم است. مثلا در یک انبار کاغد تشخیص و هشدار به موقع آتش‌سوزی جلوی میلیاردها تومان خسارت را می‌گیرد و مانع از بین رفتن سرمایه می‌شود. این سنسورها معمولا به یک سیستم اطفای حریق مرکزی متصل هستند که از برق اصلی کارخانه پشتیبانی می‌شوند.

سنسور تشخیص گاز شهری

این سنسور به افراد کمک می‌کند تا از خطر نشت گازهای خطرناک مطلع شوند و به خصوص برای اشخاصی که حس بویایی آن‌ها ضعیف است، یک ضرورت محسوب می‌شود.

مزایا و معایب چشمی بی سیم

دزدگیرهای بدون سیم علاوه بر نصب آسان‌تر، می‌توانند به گونه‌ای نصب شود که کمتر در معرض دید قرار داشته باشد. اما مشکل اساسی این دزدگیرها خطاها و پالس‌های اشتباهی آن نسبت به دزدگیرهای سیمی است. این مشکل در اکثر دزدگیرهای جدید تا حدودی برطرف شده است. همچنین این نوع از دزدگیر اماکن نیاز به سرویس و تعمیر و نگهداری مداوم دارد. چرا که ممکن است در اثر تجمع افراد زیاد در آن محیط، باتری دزدگیر ضعیف شده‌باشد. در نهایت نیز دزدگیر از کار بیفتد.

مزایا و معایب سنسور باسیم

سنسور های باسیم بر خلاف مدل بی سیم قیمت پایین تری دارند و از دقت بالاتری نسبت به آنها برخوردار هستن اما در کنار اینها نصب سخت تری دارند چراکه نیاز به سیم کشی دارند و همین موضوع زمان زیادی را برای نصب آنها طلب می نماید ضمن اینکه هزینه سیم کشی و خود سیم را باید در نظر گرفت که تمام شده قیمت آن از سنسور های بی سیم بیشتر نباشد کمتر نیست.

پنل دزدگیر اماکن

پنل دزدگیر منازل همان مغز سیستم هشدار دهنده دزدگیر می‌باشد وظیفه آن دریافت سیگنال از سنسور و حسگرها و ارسال فرمان به هشدار دهنده‌ها مانند آژیر می‌باشد. همه دزدگیرهای که در اماکن مختلف مورد استفاده قرار می گردند برای کنترل کردن سایر اجزای به کار رفته در سیستم نیاز به یک دستگاه مرکزی دارند.

 

انواع پنل دزدگیر اماکن

دزدگیر خانه یا محل کار به شکل‌های مختلفی نظیر دزدگیر ساده که با تشخیص ورود غیر مجاز صرفا فقط آژیر می کشد، دزدگیر اماکن با تلفن کننده خط ثابت که در صورت اعلام هشدار تماسی با کاربر می گیرد و در انتها کامل ترین دزدگیر اماکن که دارای تلفن‌کننده سیمکارتی است و قابلیت های بیشماری نیز دارد تقسیم بندی می شود. نکته قابل توجه این است که در صورت قطع شدن خط تلفن بصورت عمدا و یا ناخواسته، سرویس‌دهی آن متوقف می‌شود و دیگر قابلیت تماس را ندارد. بنابراین دزدگیرهای اماکن که از نوع سیم کارتی می باشند قابل اعتمادتر و همچنین امنیت بیشتری نیز دارند

 

بلندگو یا آژیر دزدگیر منازل

معمولاً در دستگاههای دزدگیر، صدای قوی آژیر یک امتیاز بشمار می‌آید و اکثر مردم مایل هستند که صدای آژیر دزدگیر قوی باشد. وظیفه آژیر یا بلندگو دریافت سیگنال از پنل مرکزی و تبدیل این سیگنال به هشدار صوتی می‌باشد. آژیرها بنا به محل نصب ساختار ظاهری متفاوتی دارند.آژیرها و بلندگوهای مخصوص فضای بسته(پیزو) نام دارند و بلندگوهای فضای باز شیپوری و بوقی شکل می باشند و بهتر است در محفظه های فلزی نصب و حفاظت می‌شوند.

 

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش